Logo of ArtStudioJo white text on blue background

Cookie Verklaring ArtStudioJo.com

COOKIE VERKLARING ARTSTUDIO JO

Maart 2021

COOKIE VERKLARING ARTSTUDIO JO

Maart 2021

Wat zijn Cookies ?

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur geplaatst wordt. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden wanneer je de website opnieuw bezoekt.
De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan ik hiermee mijn website optimaliseren.

Welk type van Cookies gebruikt de website ArtStudioJo.com ?

Essentiële Cookies
Sommige cookies zijn essentieel om de website te laten funktioneren. Ze zorgen ervoor dat de gebruikssessies onderhouden worden en zorgen voor bescherming tegen hackers. Deze cookies verzamelen of bewaren geen persoonlijke informatie.
Dit soort cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat je op je account kan inloggen en producten in je mandje kan verzamelen.

Statistieke Cookies
Omdat ik graag wil weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken, gebruik ik Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst.
Deze cookies verzamelen gegevens zoals het aantal bezoekers op de website, welke paginas van de website bezocht worden enz.

Functionele Cookies
Dit zijn cookies die bepaalde niet-essentiële functies op de website ondersteunen, zoals ingesloten videos, of the delen van bepaalde content van de website op sociale media platformen.

Sociale Media
Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via sociale media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Ik verwijs u graag naar de privacy verklaringen van de respectievelijke sociale media kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.
(Facebook I Instagram I LinkedIn I Pinterest)

YouTube
Ik voeg YouTube video’s in op mijn website. YouTube (Google) plaatst dan ook cookies om te zien welke video’s je al bekeken hebt. Google plaatst in dat geval ook cookies die ervoor zorgen dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven op hun kanalen.

Preference Cookies
Deze cookies helpen om jouw instellingen en browser voorkeuren zoals taal op te slaan, zodat je volgende bezoek aan de website beter en meer efficiënt kan verlopen.

Cookies uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen ? Dit kan je doen via je browserinstellingen.
Verschillende browsers hebben andere methodes om cookies uit te schakelen of te verwijderen. Zie ook www.allaboutcookies.org

Je kan op ieder moment je toestemming van de Cookie Verklaring op mijn website veranderen of annuleren.
Lees meer over wie ik ben, hoe je me kan contacteren, en over hoe ik persoonlijke gegevens behandel in mijn Privacy Policy.
Je toestemming gaat over het domein ArtStudioJo.com


Links

Op mijn website kan je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.